Újabb útszakaszokat zártak le Szekszárdon!

Újabb útszakaszokat zártak le a forgalom elől a belvárosban a közelgő Szekszárdi Szüreti Napok kapcsán.

Teol.hu

Kedd éjjel lezárták a Szent István tér Garay tér és Arany János utca közötti szakaszát, utóbbi utca és az Augusz Imre utca szabadon hagyásával. Ugyancsak teljesen lezárták a Széchenyi utca Várköz utca és Szentgáli Gyula utca közötti szakaszát. Utóbbi utcába szabad a behajtás. Emellett félpályán lezárták a Széchenyi utca volt Skála áruház és Várköz utca  közötti szakaszát is. Mindhárom útszakaszon szeptember 18-án (hétfő) 24 óráig tart a lezárás.

Fotó: Mártonfai Dénes

A lezárásokkal párhuzamosan szerdán megkezdték a kézműves árusoknak helyet adó fabódék építését, illetve a „vidámpark” felállítását a Széchenyi utcán.  

Az összes útlezárást, forgalmirend-változást ide kattintva találja!

A Béla király téren – amint arról már írtunk – már tegnap nekiláttak a Borudvar pavilonjainak felhúzásához. A Szekszárdi Szüreti Napok fő helyszínén huszonnyolc a Szekszárdi borvidéken található, illetve kettő a Tolnai borvidékről érkező pincészet kínálja majd borait. Emellett két pálinkaház és öt étterem várja a vendégeket.

A négynapos programsorozat alkalmával többek között Szandival, Kovács Katival és egyebek mellett a Group’n’Swing Zenekarral is találkozhatnak a rendezvényre ellátogatók. 

A részletes programleírást ide kattintva találja!

Kedden egyébként a Babits Mihály Kulturális Központban megnyílt az „Egy fürt Szekszárd” című tárlat, mely címében és tematikájában is kötődik a szüreti napokhoz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában