Szekszárdi Szüreti Napok: épül a Borudvar, változott a forgalmi rend!

Megkezdődtek a Szekszárdi Szüreti Napok Borudvarának építési munkái szeptember 12-én, kedden a belvárosban. Ettől a naptól több helyen forgalmirend-változásokra, útlezárásokra is számítaniuk kell a járművezetőknek.

Teol.hu

Épül a borászatoknak helyet adó tizenöt pavilon a Szekszárdi Szüreti Napok fő helyszínén. A Szekszárdi borvidékről huszonnyolc, a Tolnai borvidékről két pincészet kínálja majd borait, valamint két pálinkaház és öt étterem várja majd a vendégeket a Béla király téren. Emellett itt épül fel a nagyszínpad is. Csütörtökön délután két órától egészen vasárnap késő estig összesen harminckilenc színpadi és színpad környéki programot rendeznek meg. 

Fotó: Mártonfai Dénes

Mint azt megírtuk, a négynapos programsorozat alkalmával Szandival, Kovács Katival és egyebek mellett a Group’n’Swing Zenekarral is találkozhatnak a rendezvényre ellátogatók. 

A részletes programleírást ide kattintva találja!

A nagyrendezvény miatt keddtől a belváros több pontján változott, változik a forgalmi rend, számos útszakaszt lezárnak. Mivel a programok egy része új helyszínen várja a vendégeket, a korábbi években megszokottól eltérő útlezárásokra is kell számítani.

Az útlezárásokról, forgalmirend-változásokról itt tájékozódhat részletesen!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában