Ünnepség

2024.07.01. 12:28

Kiváló dolgozókat ismertek el a Dombóvári Kórházban Semmelweis-nap alkalmából

Orvosok, szakdolgozók vehettek át elismerést Dombóváron, a Szent Lukács Kórházban. A díjakat a Semmelweis-nap alkalmából rendezett ünnepségen adták át.

Révészné Hanol Erzsébet

Semmelweis-nap alkalmából a Szűz Mária Mater Dei kápolnában tartottak ünnepséget a Dombóvári Szent Lukács Kórház dolgozói számára. Kis Zoltán főigazgató, szakmai elfoglaltsága miatt nem tudott személyesen részt venni az alkalmon, így online köszöntötte a jelenlévőket, majd dr. Márky Imre orvosigazgató mondott beszédet. A dombóvári önkormányzatot Kerényi Zsolt alpolgármester képviselte, illetve Bükösdi Olga, az MMSZ Esterházy Miklós Technikum igazgatója is elfogadta a meghívást az ünnepségre.

A Mater Dei kápolna volt a Dombóvári Szent Lukács Kórház Semmelweis-napi ünnepségének helyszíne
A Mater Dei kápolna volt a Dombóvári Szent Lukács Kórház Semmelweis-napi ünnepségének helyszíne
Forrás:  Facebook

Minden évben elismeréseket adnak át Dombóváron Semmelweis-nap alkalmából, így volt ez most is. Az év szakdolgozója kitüntetést Boda Andrásné (Sebészeti jellegű mátrix osztály), Ritter Ildikó (Krónikus Belgyógyászati Osztály), Budainé Geréd Gabriella (Gunarasi Mozgásszervi Rehabilitációs Osztály) és Keller Erika (Gyermekosztály) vehette át.

Az év orvosa lett dr. Dávid Tibor, a Fül-orr-gégészeti Osztály főorvosa és dr. Mirosnyicsenkó Szergej, a Sebészeti mátrix osztály főorvosa. Adjunktusi kinevezést vehetett át dr. Takács Andrea, a Belgyógyászati mátrix Osztály szakorvosa, illetve a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara díját Takácsné Hetesi Erika, a Kardiológiai rehabilitációs osztály munkatársa. Az év tanulója elismerésben Lesták Eszter, az MMSZ Esterházy Miklós Technikum hallgatója részesült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában