Labdarúgás

2024.07.03. 10:40

A „kis Paksnak” már nagy falat volt Bognár György csapata (galériával)

Az NB III-as focibajnokságra készülő Paksi FC második csapata 3–0-ra alulmaradt hazai pályán a Budaörssel szemben.

Berg Sándor

A harmadosztályú csapataink közül a Paksi FC II. indította be a nyári felkészülési mérkőzések sorát, Kindl István együttese az ugyancsak NB III-as Budaörsöt fogadta. Az atomvárosi fiatalok a gól nélküli első félidő után három gólt kaptak ifjabb Bognár György együttesétől, így vereséggel kezdték az edzőmeccseik sorát. A Pest vármegyeiek másfél hete egyszer már vendégszerepeltek a Fehérvári úton, akkor az NB I-es Pakstól 4–1-re alulmaradtak. 

A Paks fiataljai vereséggel kezdték az edzőmeccseik sorát
A Paks fiataljai vereséggel kezdték az edzőmeccseik sorát
Fotó: Molnár Gyula

Felkészülési mérkőzés
Paksi FC II–Budaörs (NB III) 0–3 (0–0)
Paks, edzőpálya, V.: Farkas R. (Kovács L., Málinger) 
Paks II: Bakodi – Babos, Ádám D., Pupp Z. – Dezamits, Répási, Máté Cs., Lapu – Győrfi, Holka, Marosi. Cserék: Wiesner, Köllő, Éger Zs., Tóth K., Perger, Kiss K., Palóka
Gólszerző: Tóth (51.), Szedlár (69.), Fekete (83.)

A Kindl-gárda legközelebb szombaton az NB III Dél-Nyugati csoportban ezüstérmet szerző, de a hírek szerint jelentősen meggyengült Iváncsát látja vendégül 10 órakor. Hétvégén a további három harmadosztályú Tolna vármegyei csapat is pályára lép: a Szekszárdi UFC 10 órakor a Majosi SE-t fogadja, az újonc Bonyhád VLC pedig a PTE-PEAC gárdájával meccsel otthon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!