Labdarúgás

2024.07.05. 17:00

NB III: egymás ellen kezd a Szekszárdi UFC és a Majosi SE

Az NB III-as focibajnokságra készülő vármegyei csapatok közül a Bonyhád VLC, a Majosi SE és a Szekszárdi UFC is első előkészületi mérkőzését játssza szombat.

Teol.hu

Az újonc Bonyhád VLC az ugyancsak NB III-as PTE-PEAC gárdáját látja vendégül. A mérkőzés külön pikantériája, hogy a pécsiek az előző idényben azzal a Kardos Ernővel estek ki (a baranyaiak az MLSZ felkérésével maradtak az osztályban), aki most a piros-fehérek másodedzője. 

Sárai György alakulata szombaton az első edzőmeccsét játssza az NB III-ra készülve
Sárai György alakulata szombaton az első edzőmeccsét játssza az NB III-ra készülve
Fotó: Máté Réka

A Szekszárdi UFC azokat a majosiakat fogadja, akik az előzetes tervek szerint szerdán megmérkőztek volna a Paksi FC második együttesével, ám a völgységiek lemondták azt a találkozót. Az atomvárosiak fiatalok nem maradtak játék nélkül hét közben, kedden az ifjabb Bognár György irányította, szintén harmadosztályú Budaörssel meccseltek és kaptak ki 3–0-ra. A szombati napon is otthon lép pályára a Paksi FC II, méghozzá a Dél-Nyugati csoport előző idényének ezüstérmese, de a hírek szerint meggyengült Iváncsa KSE ellen.

Felkészülési mérkőzések, szombat
10.00 Szekszárdi UFC–Majosi SE
10.00 Paksi FC II–Iváncsa KSE (NB III)
11.00 Bonyhád VLC–PTE-PEAC (NB III)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!