Labdarúgás

2024.07.08. 18:06

OTP Bank Liga: a Paksi FC egyik meccsét sem közvetíti a televízió

Csak interneten lehet nézni a Paksi FC első két bajnokiját. Az MLSZ összeállította az OTP Bank Liga első két fordulójának programját.

Teol.hu

Szabó János és a paksiak Diósgyőrben kezdik az új szezon küzdelmeit

Fotó: Kovacs Peter

Az MTK Budapest zalaegerszegi vendégjátékával kezdődik az OTP Bank Liga következő idénye. A magyar szövetség (MLSZ) hétfőn a honlapján tette közzé az első két forduló pontos menetrendjét, amelyben közölték: a mérkőzések kezdési időpontjait több tényező is befolyásolta, köztük a nemzetközi kupákban résztvevő csapatok programja, valamint a közmédia olimpiai közvetítéssorozata (a nyári játékokat július 26. és augusztus 11. között rendezik Párizsban).

A Paksi FC játékosai minél többször szeretnének örülni az OTP Bank Liga első két fordulójában
A Paksi FC játékosai minél többször szeretnének örülni az OTP Bank Liga első két fordulójában (Fotó: Kovacs Peter)

Az idény július 26-án, pénteken a ZTE–MTK Budapest mérkőzéssel kezdődik, s ezen a napon még egy találkozót rendeznek: az újoncok csatáján a Nyíregyháza az ETO FC Győrt fogadja. Az első fordulóba kisorsolt DVSC–Ferencváros mérkőzést a versenybizottság (a házigazda debreceniek kezdeményezésére, a két klub közös kérelmének helyt adva) december 4-re tűzte ki.

Az első két fordulóban a nemzetközi kupaszereplés előtt álló Paksi FC egyik meccse sem kerül képernyőre, mindkettőt az interneten lehet követni. 

OTP Bank Liga: ez a program 

OTP Bank Liga, az 1. fordulóban, július 26., péntek: Zalaegerszegi TE–MTK Budapest 18 (Duna World), Nyíregyháza Spartacus–ETO FC Győr 20.15 (Duna World). Július 28., vasárnap: Újpest FC–Puskás Akadémia FC 18.50 (Duna), Diósgyőri VTK–Paksi FC 18.50 (m4sport.hu), Kecskeméti TE–Fehérvár FC 18.50 (m4sport.hu). December 4., szerda: Debreceni VSC–Ferencvárosi TC 19. 

A 2. fordulóban, augusztus 2., péntek: ETO FC Győr–Debreceni VSC 18.50 (Duna). Augusztus 3., szombat: Fehérvár FC–Diósgyőri VTK 16 (Duna). Ferencvárosi TC–Kecskeméti TE 19.45 (Duna), MTK Budapest–Nyíregyháza Spartacus (m4sport.hu). Augusztus 4., vasárnap: Puskás Akadémia–Zalaegerszegi TE 18.50 (Duna), Paksi FC–Újpest FC 18.50 (m4sport.hu).  

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában