Labdarúgás

1 órája

Ez igen! Pontot rabolt az egyedüli veretlentől a Majosi SE

A Majosi SE 1–1-es döntetlent ért el a Ferencváros második csapatának otthonában az NB III-as focibajnokság 10. fordulójában.

Teol.hu

Keresztes Zalán, és a majosiak értékes ponttal utazhatnak haza a fővárosból

Fotó: Mate Reka

A pontszerzés értékét növeli, hogy a Fradi második sora az egyetlen a mezőnyben, amelyik még nem szenvedett vereséget. A majosiak vendégként az első döntetlenjüket érték el a szezonban, góljukat Hatvani Dániel szerezte. A következő körben, október 13-án azt a Paksi FC II-t fogadják, amely egy ponttal előzi meg őket a bajnoki tabellán, s amely a mostani fordulóban 2–2-es döntetlent játszott a tavaly még NB II-es Siófokkal. 

NB III, Dél-Nyugati csoport, a 10. fordulóban
Ferencvárosi TC II–Majosi SE 1–1 (0–0)
Budapest, Népliget, v.: Dombi O. (Pálinkás D., Dudás V.). Ferencváros: Radnóti – Kokovai (Birkás, a szünetben), Lukács D., Fenyvesi, Gágyor, Ladányi G., Lakatos Cs., Lestál (Bolgár B., 56.), Horváth B., Serdiukov (Knáb, 86.), Bagi. Vezetőedző: Korolovszky Gábor. Majos: Budzsáklia – Szabó Z. (Keresztes Z., 17.), Husvéth, Zsiga P., Lőrinc D. (Horáth M., 85.), Balogh Á., Kovács L., Dávid Z., Abért, Hatvani, Sztankó. Vezetőedző: Varga Balázs. 
Gólszerzők: Bagi (79.), illetve Hatvani (82.). 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában