Celebfigyelő

2 órája

Elárverezi ereklyéit a Prosectura zenekar

Árverésre bocsájtotta múltbéli dolgait a Szekszárdon alapított Prosectura zenekar. Az összegyűlt összeget az inárcsi Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány agár-fajtamentés részlegének ajánlják fel.

Brunner Mónika

Egészen október tizenkilencedikéig, a Prosectura jubileumi koncertjének napjáig lehet licitálni a zenekar ereklyéire. Az első Prosectura pólóért már harmincötezer forintot ajánlanak a rajongók. 

Harmincötezer forintot adnak a rajongók ezért a Prosectura pólóért, amelyre licitálni egészen október tizenkilencedikéig lehet
Egészen október tizenkilencedikéig lehet licitálni a Prosectura pólóra
(Fotó: Facebook/ Prosectura)

Harmincötezer forint a pólóért 

A Prosectura így számol be a póló történetéről a közösségi médiában: 

"Az első pólónk! Rohadtul kívánatos. Már csak röhög rajta az ember, de akkor nagyon örültünk neki. 1993, Gallasz Józsi csinálta még. Szerintem kb soha nem volt rajtam - érthető módon - de egy páratlan kordokumentum, mert csak ez az egy van belőle! XL méret szerintem!" A póló kikiáltási ára ötezer forint volt, a licitlépcső ötszáz forint. Több más póló is elérhető, vannak, amelyek ára huszonötezer forintnál tart. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!