Idősek Világnapja

2 órája

Tarnai Kiss László varázsolta el a dombóvári időseket

Több mint hétszázan gyűltek össze a Dombóvári Művelődési Házban, hogy Tarnai Kiss László fellépésével ünnepeljék az Idősek Napját. A rendezvényen Pintér Szilárd polgármester is köszöntötte az idős generáció tagjait, hangsúlyozva tapasztalatik és értékeik továbbadásának fontosságát.

Balogh Éva

Nagy sikerrel zárult az Idősek Napja alkalmából megrendezett ünnepség a Dombóvári Művelődési Házban. Tarnai Kiss László fellépése több mint hétszáz érdeklődőt vonzott, így a szervezők egy ráadás műsort is beiktattak, hogy mindenki élvezhesse a zenés előadást.

Fotó: Városunk Dombóvár/Facebook

Az eseményen Pintér Szilárd polgármester is beszédet mondott, amelyben hangsúlyozta a generációk közötti közeledés és a szorosabb családi kötelékek fontosságát. Felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire fontos becsülni az idősek által teremtett értékeket és továbbadni azt a tudást, amit tőlük kaphatunk. Az esemény remek lehetőséget nyújtott a generációk közötti kapcsolat erősítésére, amely meghitt és örömteli hangulatban telt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában