Celebfigyelő

2024.07.05. 17:42

Köllő Babettet bonyhádi képviselő testvére köszöntötte

Köllő Babett bonyhádi származású színésznő július negyedikén ünnepelte névnapját. Ikertestvére, Köllő Roland, a bonyhádi önkormányzat Fidesz-KDNP-s képviselője a közösségi médiában is köszöntötte névnapja alkalmából, illetve személyesen adta át jókívánságait.

Brunner Mónika

Köllő Rolandnak hívják a színésznő ikertestvérét, és a bonyhádi képviselőtestület tagja a Fidesz-KDNP színeiben 2019 óta. A közösségi médiában tette közzé közös fotóját testvérével, Babettel, akit személyesen köszöntött fel névnapja alkalmából. 

köllő babett
Köllő Babettet szeretik a családtagjai, július negyedikei névnapja alkalmából a bonyhádi önkormányzat Fidesz-KDNP képviselője, ikertestvére, Köllő Roland köszöntötte  Fotó: Polyák Attila

Köllő Babett névnapos

Köllő Roland személyesen adta át a jókívánságait ikertestvérének Köllő Babettnek. Találkozásukról fénykép készült, valamint a közösségi médiában is számot adtak az eseményről. Köllő Roland Fidesz-KDNP képviselő így köszöntötte Babettet:

"Babszikám! Ne zavarjon az a 10 perc kor, a 26 cm magassági és 30 kiló súlybeli különbség, agyi kapacitásban és esztétikai látványban tudsz kompenzálni! Mondjuk nem lesz könnyű, de megpróbálhatod! Boldog névnapot!"

Köllő Babett Szekszárdon született, ikertestvérével Bonyhádon nőttek fel. 

A Babett név népszerű hazánkban, a huszadik század elején kezdett elterjedni. A  Barbara név rövidített formája. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!