Kitűnően teljesítettek

2024.07.22. 16:39

Hamarosan mutatjuk a Szín5ös tanulókat

Közel félszáz kitűnő, eminens Tolna vármegyei tanuló jelentkezett a Mediaworks kiadó, a TEOL.hu és a Tolnai Népújság közös, Szín5ös kampányába, és mutatta be csupa jeles, ötös bizonyítványát. Például szekszárdi, dombóvári, bonyhádi, paksi tanulók vállalták büszkén, hogy egész tanévben kitűnően teljesítettek. Hamarosan közöljük a névsort.

Brunner Mónika

Véget ért a Szín5ös 2024, a Mediaworks kiadó, a TEOL.hu és a Tolnai Népújság közös kampánya. Megérkeztek a színötös bizonyítványok, a tanulók nevei, fényképei, lezárultak a jelentkezések. Tolna vármegye számos településének iskolása bizonyította, hogy a mi vármegyénk is tele van kitűnő tanulóval, akik közül sokan vállalták, hogy színre lépnek csupa jeles és ötös eredményükkel. Hamarosan közöljük a névsort. 

újra Szín5ös
hamarosan mutatjuk a kitűnő tanulókat
Újra Szín5ös hamarosan mutatjuk a kitűnő tanulókat 
Fotó: Illusztráció: MW

Hamarosan közöljük a névsort 

A Szín5ös kampányban a részvétel feltétele volt, hogy az eminens diák szülei a gyermekük fotóját, a bizonyítványról készített fotót és a szülői beleegyező nyilatkozatot a rendelkezésünkre bocsássák. Mint számunkra kiderült, egy-egy családban idén is több nebuló zárta kitűnő jegyekkel a 2023/24-es tanévet, így számukra külön öröm lehet, hogy több családtagjukat egyszerre látják viszont lapunk és hírportálunk hasábjain. Köszönjük a Szín5ös kampányban részvételt minden eminensnek és szüleiknek. Szerkesztőségünk nevében ezúton is gratulálunk minden egyes kitűnő bizonyítványhoz. Hamarosan közöljük a Színötös tanulók fotóit és adatait a Tolnai Népújságban és a teol.hu Tolna vármegyei hírportálon. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában