Hangulatos, nyilvános főpróba

2024.07.01. 11:04

Zenével telt meg a Piactér

Mauthner Ilona

Zenével telt meg a piactér – a Bátaszéki Ifjúsági Fúvószenekar nyilvános főpróbáján szombaton.

A bátaszéki fúvószenekar szórakoztatta a közönséget Fotó: BátaszékMost/ Facebook

Világkörüli utazásra hívták a közönséget

A Bátaszéki Ifjúsági Fúvószenekar zeneszóval töltötte meg a város piacterét szombat délelőtt. Az eredetileg koncertnek meghirdetett esemény egy hangulatos, nyilvános főpróbává alakult, ahol a hét fős csapat Szabó Péter karnagy vezényletével szórakoztatta a járókelőket.  Mindebben segítségükre a Német Nemzetiségi Egyesület volt. A zenekar világkörüli utazásra hívta a közönséget, gyerekdalokkal fűszerezve a repertoárt. 

Új tagokat toboroztak, bemutatkoztak

Az előadás célja az együttes népszerűsítése, új tagok toborzása és a nagy nyilvánosság előtti szereplés volt. A piactér zsongása és a fúvószenekar vidám dallamai különleges atmoszférát teremtettek, ahol a fiatal zenészek tehetségüket megcsillogtatva tették különlegessé a délelőttöt – számolt be az eseményről a BátaszékMost hírportál.

Az ilyen kezdeményezések fontosak, hiszen nemcsak a zenekar ismertségét növelik, hanem inspirálhatják a jövő zenészeit is, hogy csatlakozzanak a csapathoz és részesei legyenek a zenei élményeknek. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában