Teol.hu videó

2024.08.29. 12:37

Polgárőr napot tartottak Iregszemcsén (videó)

Mint minden évben, idén is kötetlen családi napot szervezett a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, ezúttal Iregszemcsén. Az egész napos programon több díjat is átadtak, azoknak az önkénteseknek, akik kiemelkedően végzik szolgálatukat.

Bencze Péter

A legszerencsésebbek rendőrségi helikopterrel is utazhattak, ez volt ugyanis az egyik tombola nyeremény. De főzőverseny, zene, légpuskalövészet, sörivóverseny és polgárőr kvíz is várta a polgárőröket, családjukat és barátaikat szombaton.

A szórakozás mellett a munkát is elismerték
A szórakozás mellett a munkát is elismerték
Fotó: Kiss Albert

Tolna vármegyében kiemelkedő a polgárőrség tevékenysége

Váradi Balázs, a Tolna Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke arról beszélt, fontos, hogy azok az emberek, akik az év valamennyi napján önként, a szabadidejüket feláldozva vállalnak szolgálatot mások biztonsága érdekében, kikapcsolódhassanak egy-egy közös program során. Az elnök arról is beszélt portálunknak, hogy Tolna vármegyében jelenleg több, mint hatvan polgárőr egyesület működik, a tevékenységük pedig rendkívül szerteágazó: a rendőrség munkáját segítik, rendezvényeket biztosítanak, sőt, önálló lovas szolgálatot is ellátnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában