Tervek

2024.09.09. 18:30

Niklai Gábor: mindenki polgármestere szeretnék lenni

Ahogy azt a szoros választási eredmény is mutatja, jelenleg megosztott Koppányszántó lakossága. Többek között ezen szeretne változtatni Niklai Gábor polgármester.

Révészné Hanol Erzsébet

Bizakodó Niklai Gábor, Koppányszántó polgármestere, aki vasárnap időközi választáson szerzett ismét többséget. De mint mondta, ahogy azt a szoros eredmény is mutatja – mindössze öt szavazattal múlta fölül Partinné Bondor Annát –, jelenleg megosztott a település. Egyik elsődleges céljának azt tartja, hogy ez megváltozzon, összetartó, erős közösség alakuljon ki a faluban, ő pedig mindenki polgármestere szeretne lenni.

Potápi Árpád János, a térség országgyűlési képviselője az elsők között gratulált Niklai Gábornak (balra)
Potápi Árpád János, a térség országgyűlési képviselője az elsők között gratulált Niklai Gábornak (balra). Forrás:  Facebook

– Folytatjuk a munkát, szeretném, ha közösen tudnánk megtenni mindent azért, hogy fejlődjön a település – tette hozzá Niklai Gábor. A legfontosabb tervek között említette a járdafelújításokat, az aszfaltozást azokon az útszakaszokon, ahol még nincs szilárd burkolat és a temető rendbetételét. Ugyanakkor azt is szeretné, ha több rendezvény szolgálná a közösségépítést a településen.

Koppányszántón szavazategyenlőség miatt volt szükség időközi választásra, a június 9-i önkormányzati voksolás alkalmával ugyanis mindkét polgármester-jelölt 91 szavazatot kapott.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában