Teol.hu podcast

2024.09.16. 19:00

Kedden kezdődik a borudvar építése

A három napos szakadatlan esőzés sem állította meg, vagy hátráltatta a Szekszárdi Szüreti Napok előkészületeit. A felkészülés a megszokottak szerint zajlik, kedden kezdik meg a közlekedési kordonok felállítását és a borpavilonok építését.

Balogh Éva

Fotó: MW

Szekszárd izgalmas napok előtt áll. Javában tartanak a Szekszárdi Szüreti Napok előkészületei, amit az esőzések sem tudtak hátráltatni. Ezen kívül a Babits kulturális központ több hangoló rendezvénnyel is várja a közönséget, a héten két kiállás is nyílik, de a Látomások nagyszabású 3D-s zenés show is már a Szüreti Napok elő-programjaként tekinthető. Csütörtökön pedig megnyitja kapuit a borudvar és a hivatalos programok is megkezdődnek, koncertekkel és sok szórakozással. Gonda Máriával, a Babits Mihály Kulturális Központ igazgatójával a készülődésről beszélgetünk, aki egy-két olyan meglepetés programot is elárult, ami a műsorfüzetekben nem szerepelt még.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában