Celebfigyelő

23 órája

Majdnem nyakig a Marosban László Boldizsár

A Pakson felnőtt László Boldizsár operaénekes egy új fotót osztott meg a közösségi oldalán, ahogy a Marosban fürdik. A 2023-ban a Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett tenor majdnem nyakig merült a tizenöt fokos vízbe.

Brunner Mónika

László Boldizsár Csongrád vármegyéből, Deszkről egy fényképpel jelentkezett be rajongóihoz a közösségi médiában, és elárulta, hogy épp a Marosban fürdik. A fotón látható, hogy majdnem nyakig merül a vízbe. 

László Boldizsár magyar énekes - tenor a Marosban fürdik 
majdnem nyakig a vízben
László Boldizsár magyar énekes - tenor a Marosban fürdik, majdnem nyakig látható a tizenöt fokos vízben
Fotó: Facebook/László Boldizsár

Majdnem nyakig a vízben 

László Boldizsár szeptember tizenhatodikán így számolt be fotója mellett, hogy milyen érzés a Maros vizében fürödni ősszel: 

"Szegednél még mindig nem árad a Tisza. A Maros 15 foka pedig ideális kint-bent egyaránt. 2x7 km ludo baritone barátommal" – olvasható a fényképe mellett. 

Mint arról korábban beszámoltunk, László Boldizsár Pakson nőtt fel, Pakson kezdte zenei pályafutását hétévesen a helyi zeneiskolában. Egész gyermek- és ifjúkora Tolna vármegyéhez, Pakshoz és a városhoz közeli Biritópusztához köti. László Boldizsár a Cotton Club Singers alapítója és frontembere volt, most a Magyar Állami Operaház színeiben énekel.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!