Kikapcsolódás

2024.09.05. 20:06

Paksi BorBála: egy hétvége a bor és a zene jegyében

Csütörtökön kezdődött és szombatig tart az idei Paksi BorBála rendezvény. Főszerepben a bor és a zene.

Révészné Hanol Erzsébet

Elkezdődött az idei Paksi BorBála elnevezésű rendezvény. Csütörtökön 16.30-tól a Buborék zenekar adott koncertet, majd a Medinai Tamburazenekar és A bor filozófiája volt terítéken, a nap zárásaként pedig az iLAND zenekar lépett fel.

paksi BorBála
Fotó: Molnár Gyula

A Paksi BorBála egy hétvége a bor és a zene jegyében. Szeptember 5. és 7. között az ASE sportcsarnok mellett, szalmabálák által határolt területen gyermekprogramok, koncertek és színházi előadások közül válogathat a közönség. És ahogy arra a rendezvény neve is utal, a színpadi programok mellett a bor is komoly szerepet kap.

Pénteken a Nefelejcs Bábszínház Sündisznócska lovagol című előadása nyit (16.30), aztán Szabó Győző és Rezes Judit Love Shake című műsorát láthatja a közönség (18 óra), őket a Pandóra Projekt (20 óra) és az Afronauta (21.30) követi. Szombaton a Lóca Együttes gyermekkoncertjére várják a családokat (16.30), utána László Boldizsár és Nánási Helga Duett – Szerelem előadása következik (18 óra). Scherer Péter is fellép (19 óra), majd a The Carbonfools koncertje zárja a programot (21 óra).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában