Fesztivál

2024.09.11. 13:56

Elindultak a Szekszárdi Szüreti Napok előkészületei

Már javában zajlanak a 2024–es Szekszárdi Szüreti Napok előkészületei. A város több pontján láthatóak a villanyszerelési munkák, melyekkel a rendezvény áramellátását biztosítják. A következő héten részleges lezárásokra lehet számítani a Béla király tér, a Garay tér és a Széchenyi utca környékén a pavilonok és színpadok építése, valamint az utazó vidámpark érkezése miatt.

Balogh Éva

Megkezdődtek a szeptember 19 és 22. közötti Szekszárdi Szüreti Napok előkészületei. A város több pontján láthatóak a villanyszerelési munkák, melyek során a nagy áramerősségű kábeleket húzzák ki, hogy a rendezvények ideje alatt biztosítsák az összefüggő áramellátást a központi helyszíneken.

Ideiglenes villanyoszlop a Garay téren.

Bár a lezárások még nem léptek életbe, a jövő hét elejétől részleges forgalomkorlátozások várhatóak a város különböző pontjain. A pavilonok és színpadok építése a jövő hét elején indul, és a vidámpark is megérkezik a a csütörtöki kezdés előtt. A lezárások elsősorban a Béla tér, Garay tér, Széchenyi utca, a Szent István tér és Bezerédj utca környékét érintik.

A Szent István téren már kedden este, szeptember 17-én kezdődnek a forgalomkorlátozások a Wosinsky Mór Múzeum és a Garay János Gimnázium közötti útszakaszon. A Béla király tér lezárása is ekkor indul, amely a polgármesteri hivatal előtti parkolókat is érinti. Az előzetes információk szerint a Széchenyi utca forgalmi korlátozása szeptember 19-én, csütörtökön lép életbe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában