Borzalmas

2024.09.01. 17:57

Undorító dolgot művelt egy férfi az utcán Pakson

Az egyik nyilvános Facebook csoportba került fel egy dühös bejegyzés és néhány kamerafelvétel, amelyeken az látható, hogy két felnőtt férfi Paks belvárosában, a Fő utcán sétál, amikor egyikőjük egész egyszerűen megfog egy magánház előtt álló kukát, és beleürít. A nagy dolgát elvégző férfit láthatóan egyáltalán nem zavarta, hogy bárki, akár egy rendőr is megláthatja.

Bencze Péter

A rövid, képes történetet megosztó internetező csak annyit írt a bejegyzéshez:

Vége. Nincs tovább! Ennél lejjebb már nem lehet.

A férfi egyszerűen wc-nek használt egy ház előtt álló kukát Paks főutcáján.
A férfi egyszerűen wc-nek használt egy ház előtt álló kukát Paks főutcáján. Forrás:  Facebook

A térfigyelő kamera által rögzített fotókon jól látható, hogy a felvételeken megörökített férfiak közül az egyik egyszerűen letolja a nadrágját és egy kukába székel. Hogy mi történt, miután könnyített magán, az már nem derül ki a képes beszámolóból.

Ráadásul, a Facebook bejegyzéshez kommentelők közül többen azt írták, jól ismerik a két férfit, és nem ez az első alkalom, hogy ennyire szélsőséges dolgot műveltek. Az egyik hozzászóló így fogalmazott:

Fél órája a Kurcsatovon voltak! Mindennap látom őket.

Egy másik felhasználó pedig úgy reagált: feljelentést kell tenni. Azt nem tudjuk, végül az „összemocskolt" kuka tulajdonosa mit tett, az viszont biztos, hogy a képeken látható két férfit egy kommentben név szerint beazonosították a helyiek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában