Gyász

2 órája

A Miniszterelnökség saját halottjának tekinti Potápi Árpád Jánost

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is részvétét fejezte ki Potápi Árpád János családja felé, méltatva az államtitkár áldozatos munkáját, melyet a magyar közösségek szolgálatában végzett.

Balogh Éva

A Miniszterelnökség hosszabb nekrológban emlékezik weboldalán Potápi Árpád Jánosra, a nemzetpolitikáért felelős államtitkárra, Tolna vármegye 2. számú választókerületének országgyűlési képviselőjére. Potápi Árpád János munkássága és elhivatottsága a nemzetpolitika területén maradandó nyomot hagyott, amely generációkon átívelő példaként szolgál majd. A közösségekért végzett fáradhatatlan munkája, valamint embersége és alázata sokak számára inspirációt jelentett. Az államtitkár elvesztése pótolhatatlan veszteség a magyar közélet számára.

Potápi Árpád emlék fennmarad a magyar közéletben (Fotó: Makovics Kornél)

Potápi Árpád élete és munkássága

Potápi Árpád János 1967. március 28-án született Bonyhádon. Az élete során több fontos tisztséget töltött be, és elkötelezetten dolgozott a magyar nemzetpolitika érdekében. Politikai pályája során mindig kiemelkedően fontosnak tartotta a nemzeti összetartozás értékeit, és ezen elvek mentén tevékenykedett. Potápi Árpád János emléke nemcsak családjában és közvetlen környezetében, hanem a magyar közélet számos területén is fennmarad.

Potápi Árpád Jánost a Miniszterelnökség saját halottjának tekinti. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában