Tv-ajánló

2023.09.22. 14:31

Kamaszlányt gyilkoltak meg

A Döglött akták ötödik évadában is izgalmas részeket kínálnak a sorozat készítői a nézőknek.

Brunner Mónika

Kathryn Morris, a sorozat főszereplője.

Forrás: Shutterstock

A Gyűlölet című epizód története szerint 1988-ban meggyilkolnak egy kamaszlányt. Az áldozat neve Tamyra Borden, és tizenhét éves. A halála előtt egy neonáci csoporthoz csatlakozott. A lány kiborul, amikor „barátai” arra akarják kényszeríteni, hogy lelőjön egy salvadori nőt. Ekkor szökik el tőlük...

A Döglött aktákkal foglalkozó philadelphiai nyomozócsapatot arra kérik, hogy indítsák újra a felderítetlen gyilkosság nyomozását. A szakemberek az elsődleges információk során megtudják, hogy az áldozat nem sokkal a halála előtt sikertelenül próbálkozott a bíróságon, hogy megszabaduljon bántalmazó apjától.

Mint ismert, az amerikai sorozat főszereplője Lilly Rush detektívnő (alakítja: Kathryn Morris), aki a gyilkossági csoport osztályvezetője. A részlegük olyan régi elfelejtett és megoldatlan ügyekkel foglalkozik, amelyeket már lezártak.

A krimisorozat első évadát 2003 szeptember végén mutatták be az Egyesült Államokban, és hamar hatalmas népszerűséget szerzett. Újabbnál újabb aktákat nyit ki a gyilkossági csapat, akár több évtizede bujkáló gyilkosokat is elfognak.
Döglött akták / Gyűlölet, Sorozat +, 21.55.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában