Tv ajánló

2024.07.01. 18:00

Ma is izgalmas ez a thriller

A 2009-ben tragikusan fiatalon elhunyt amerikai színésznő, Brittany Murphy a főszereplője a Ne szólj száj című filmnek. Filmbéli partnere az Oscar-díjas Michael Douglas.

Brunner Mónika
Brittany,Murphy,At,The,World,Premiere,Of,'happy,Feet',Held
Brittany Murphy volt a film kulcsfigurája
Forrás: Shutterstock

Ne szólj száj a címe a 2001-es amerikai thrillernek, amelyet Michael Douglas, Famke Janssen és Brittany Murphy főszereplésével mutattak be. A történet szerint dr. Nathan Conrad gyermekpszichiáter (Douglas) és felesége (Janssen) élete megroppan, amikor egyetlen gyermeküket, kislányukat elrabolják. Az emberrablók azt akarják, hogy a gyermekpszichiáter tudjon meg egyik kezeltjétől, a szótlan, már felnőtt Elisabeth-től egy hatjegyű számot, amely igencsak fontos a számukra. A házaspár lányának megölésével fenyegetőznek. 

A filmben Brittany Murphy a gyermekpszichiáter kezeltjét alakítja, egy katatón, önmagába forduló, dühkitörései miatt magánzárkában sínylődő fiatal nőt. 
Brittany Murphy színésznő harminckét évesen, nyolc évvel a film bemutatása után veszítette életét Los Angelesben. Édesanyja talált rá lányára, aki eszméletlenül feküdt a zuhany alatt, kórházba vitték, ám sajnos az életét nem tudták megmenteni. 

A halálát állítólag tüdőgyulladás és anémia okozta, valamint az, hogy túl sok gyógyszert fogyasztott.

Ne szólj száj, amerikai thriller, Film Mánia, hétfő 21 óra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában