Váltás

2024.07.03. 16:00

Berlinger Attila elbúcsúzott

Búcsúzó ünnepséget tartottak szerdán délben a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban. Az intézmény távozó vezetője, Berlinger Attila – akit június 9-én a város polgármesterévé választottak – sok sikeres rendezvényt, és eredményes munkavégzést kívánt egykori kollégáinak, valamint köszöntötte Gonda Máriát, a ház megbízott igazgatóját.

Bencze Péter

Berlinger Attila három és fél éven át vezette a Babits Mihály Kulturális Központot. fotó: Makovics Kornél

Finom ebéddel és egy pohár pezsgővel köszönte meg korábbi kollégáinak az elmúlt közel négy év közös munkáját Berlinger Attila. A munkatársak pedig laptop táskával és egy tollal, valamint a közösen eltöltött esztendők legjobb pillanataiból készített fotó-összeállítással lepték meg az egykori igazgatót.

Berlinger Attila Szekszárd polgármestere lett

Amint ismert, Berlinger Attila 2021. január 1. óta vezette a Babits Mihály Kulturális Központot, majd azt követően mondott le az ügyvezetői pozícióról, hogy idén június 9-én nagy arányú győzelmet aratott a szekszárdi polgármester-választáson.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában