TV-ajánló

2024.08.25. 18:00

Közeledik az örökké

Holnap újabb munkás hét veszi kezdetét, ezért vasárnap estére nem is kell más, mint egy kellemes, könnyed romantikus vígjáték a tévében.

Teol.hu

A két főszereplő

Forrás: Shuttertstock

Ugyan nem friss alkotás, de értékéből ez mit sem von le. A filmet Marc Lawrence rendezte, a két főszereplő Sandra Bullock és Hugh Grant. A Cool tévében vetítik a Két hét múlva örökké című filmet, amelyeben George Wade (Hugh Grant) New York egyik vezető ingatlanfejlesztési vállalatának felelős pozícióját tölti be.

Bátyja, Howard (David Haig) a cég üzleti sikereinek motorja, és egyáltalán nem nézi jó szemmel testvére hóbortját. George ugyanis minden jogásznővel kikezd, és amikor meghódított nő valami hibát vét, Howardra vár, hogy kirúgja a hölgyet. Most azonban betelt a pohár, Howard választás elé állítja öccsét: alkalmaz végre egy komoly ügyvédet, vagy búcsút mondhat a részvényeinek.

Így kerül a céghez Lucy (Sandra Bullock), a Harvardon végzett, intelligens, stratégiai elmével megáldott ügyvéd, akinek megvannak a saját elképzelései a főnökét illetően.

Két hét múlva örökké, Cool, 20.50

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában