TV-ajánló

2024.09.13. 10:40

„Játék az élet és oly egyszerű“

Bencze Péter

A kép illusztráció.

Fotó: brizmaker

Kalandra vágyik? Szeret idegen emberek házában bujkálni, az ország másik felében dolgozó alakok munkahelyét megostromolni, vagy csak előugrani egy régi barát kertjében a bokorból, amikor ő a legkevésbé számítak önre? Nincs egyedül. Néhány régi iskolatárs a ballagás napján megfogadta, hogy megőrzi magában a kisgyereket, és a régi haverjainak is segít ugyanebben. Évente egyszer vérre menő fogócska/bújócska veszi számukra kezdetét – ugyanaz, ami valaha az iskolaudvarban, csak most az egész ország a pálya. Vadásznak egymásra, becserkészik és meglepik egymást… mindegy hogy áldozatuk dolgozik, csajozik, vagy gyereket nevel-e éppen. Játék az egész, de ők nagyon komolyan veszik. Ettől annyira viccesek.

A könnyed, felejthető, de mindenképpen szórakoztató filmekhez nem kell túl bonyolult forgatókönyv: adott öt barát, akik gyermekkoruk óta, minden év májusában fogócskáznak. A dolog azért pikáns, mert egyiküket, Jerry-t (Renner) még sohasem sikerült elkapni. Ismét elérkezik a május, a csapat pedig újfent összejön, hogy megkíséreljék a lehetetlent.

A Haverok harca a bennünk rejlő gyermeket hozza elő, és arra világít rá, hogy sose nőjünk fel. Kedves és találó üzenet, kissé agyatlan tálalásban, de a lényeg átjön. Annak, aki szereti a komédiákat, és filmnézés közben csipegetni, valamint jókat nevetni, ez a film kötelező darab.

Haverok harca, amerikai vígjáték, PÉNTEK, 21:00, Viasat3

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában