Celebfigyelő

2024.09.17. 16:14

Kossuth Lajos leszármazottja Őcsényben

Kossuth Lajos leszármazottja, Kossuth Gergő „Fiatal a Nyár” című retro koncertjével lépett fel az őcsényi Repülőtéren szeptember tizennegyedikén szombaton. A Kossuth nevet Tolna vármegyében is öregbíti.

Brunner Mónika

Kossuth Lajos leszármazottja az őcsényi Nyárzáró Családi Nap egyik fellépője volt. A rendezvény délután kezdődött a Mesél a Kendermag Pedagógus Bábcsoport előadásával. Kossuth Gergő kora este lépett a színpadra. 

Kossuth Lajos leszármazottja Tolna vármegyében. Itt a varsádiaknak énekel, a fotó évekkel ezelőtt készült, de napokkal ezelőtt Őcsényben is járt. 2024 szeptember
Kossuth Lajos leszármazottja Tolna vármegyében. Kossuth Gergő előadóművész a fényképen a varsádiaknak énekel, a fotó évekkel ezelőtt készült, de napokkal ezelőtt Őcsényben is járt. 
Fotó: MW 

Kossuth leszármazottja 

Kossuth Gergő énekművész így számolt be őcsényi fellépéséről a közösségi médiában: 

„Őcsény! Fantasztikusak vagytok! Köszönöm!” 

Az előadóművész egy korábbi interjújában lapunknak híres rokonáról, Kossuth Lajosról elárulta, hogy családfakutató állapította meg, hogy hatodik generációs leszármazottja az egyik legjelentősebb magyar államférfi unokatestvérének. 

Kossuth Gergő Eberhardt Károly Emlékplakettet is kapott a Kossuth-név öregbítéséért, előadóművészi tevékenységéért.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!