Futsal

11 órája

Hiányoztak a góllövők a Tolna-Mözs BEAC elleni keretéből

Az ELTE-BEAC otthonában elszenvedett 6–1-es vereséggel tért vissza az NB II-es futsal bajnokságba a Tolna-Mözs FSE férficsapata.

Berg Sándor

Ágics Péter játékos-edző együttese a végig parázs hangulatú mérkőzésen huszonöt percig állta a sarat a rutinosabb ellenfele otthonában. A rövid időn belül összeszedett kétgólos hátrányt a végén öt a négy ellen szerette volna ledolgozni a Tolna-Mözs, de a bátrabb támadójátékot az utolsó két percben további négy góllal büntették a fővárosiak. A szépítő találatot a 16 éves Orsós Kevin szerezte. 

Nem sikerült győzelemmel visszatérnie a másodosztályba a Tolna-Mözs csapatának
Nem sikerült győzelemmel visszatérnie a másodosztályba a Tolna-Mözs csapatának
Forrás: Tolna-Mözsi FSE

„Tudtuk, hogy nem mi leszünk a találkozó esélyesei, főleg annak tudatában, hogy hiányos kerettel indultunk útnak. Sajnos főképp a gólért felelős embereink hiányoztak, így a gólszerzés volt a legnehezebb feladatunk. Ennek ellenére védekezésben és taktikailag is abszolút helyt álltunk a stabil NB II-esnek számító ELTE ellen – kezdte értékelését Ágics Péter, aki sérülés miatt az oldalvonal mellől figyelhette a mérkőzést. – Természetesen nekem is rossz érzés volt kívülről segíteni a csapatot, és valószínűleg a jövő heti első hazai bajnokin sem leszek még játékra képes, de egységes a brigádunk, így bizakodóan vagyunk. Szeretettel várjuk szurkolóinkat, akik az előző idényben nagyban hozzásegítettek minket a sikeres szerepléshez!”

Az NB II-be egy év kihagyás után visszatérő Tolna-Mözs hétfőn a szintén újonc Sárbogárdot fogadja 20 órakor a városi sportcsarnokban.

NB II, Nyugati csoport, 1. forduló
ELTE-BEAC–Tolna-Mözsi FSE 6–1 (0–0)
Budapest, v.: dr. Tóth-Tolnay (Urgyán, Krasznai)
Tolna-Mözs: Merkl D. – Sára P., Dudoma K., Szabó G., Kneller. Csere: Ábrahám G., Mészáros B., Orsós K. Játékos-edző: Ágics Péter
Gólszerző: Dobos (38., 40.), Béres (25.), Sára P. (27., öngól), Kovácsfi (38.), Nagy M. (39.), illetve Orsós K. (40.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!