Teol.hu videó

2024.08.30. 07:30

Különleges koncerttel kedveskednek a tolnai templomban (videó)

Különleges zenei élményben lehet részük mindazoknak, akik ellátogatnak a tolnai római katolikus templomba augusztus 30-án, pénteken.

Farkas Eszter

Lozsányi Tamás orgonaművész már lelkesen készül a pénteki tolnai koncertre

Fotó: Mártonfai Dénes

Ezen az estén tizennyolc órakor ugyanis két kiváló művész, Lozsányi Tamás orgonaművész és Francsics Ildikó Anikó szólista lép fel, hogy közösen kápráztassák el a hallgatóságot. Lozsányi Tamás, a hazai orgonaművészet kiemelkedő alakja, már számos hazai és nemzetközi koncerten bizonyította tehetségét és virtuozitását. Repertoárja rendkívül széleskörű, a barokk mesterművektől kezdve egészen a modern kompozíciókig, minden stílusban otthonosan mozog.

Francsics Ildikó Anikó, aki szólistaként csatlakozik az előadáshoz, nemcsak hangjával, hanem előadásmódjával is elvarázsolja a közönséget. Művészi pályafutása során számtalan elismerést szerzett, és fellépései során mindig új színt visz a komolyzenei előadásokba.

Az orgonakoncert helyszíne, a tolnai római katolikus templom tökéletes hátteret biztosít a különleges eseményhez. A templom akusztikája és atmoszférája méltó keretet ad az este hangulatának, amelyben a klasszikus zene szerelmesei maradandó élményt szerezhetnek. Ez az este nemcsak zenei élvezetet, hanem lelki feltöltődést is ígér minden résztvevő számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában