TV-ajánló

2 órája

Döglött akták: Húsz év múlva

Kathryn Morris amerikai színésznő játssza a philadelphiai gyilkossági nyomozót, Lilly Rush-t, aki régi, megoldatlan bűncselekményekben nyomoz. A Döglött akták a Húsz év múlva című első epizódban egy 1976-ban történt gyilkosságot tár fel, amelynek áldozatát, egy tinilányt agyonvertek.

Brunner Mónika

Képünk illusztráció: Shutterstock

A Döglött akták amerikai krimisorozat 2003-ban bemutatott első, próba jelleggel elkészített epizódjában egy idős asszony jelentkezik a rendőrségen, azt állítva, hogy szemtanúja volt egy gyilkosságnak. A történet során kiderül, hogy egy húsz évvel korábbi esetről van szó. Cseléd volt abban a házban, ahol egy buli után meggyilkoltak egy fiatal lányt, a holttestét pedig a teniszpályán találták meg. 

Döglött akták 

Az áldozat neve Jill Shelby és mindössze tizenöt éves. A cseléd a rendőrségnek azt állítja, hogy épp a hálószobájában volt, hangokat hallott, kinézett az ablakon, és azt látta, hogy egy férfi valamilyen tárggyal üti a tinilányt. Lilly Rush csapatával elkezdi kibogozni a gyilkosság szálai, Kiderül, hogy az áldozat egy fiútestvérpárral kezdett ki, őket gyanúsítják meg a gyilkosság elkövetésével. 

A Döglött akták című amerikai krimisorozat a világ minden táján népszerűvé vált, Kathryn Morris amerikai színésznőnek világhírnevet hozott. A sorozat hét évadot ért meg. 

Döglött akták / Húsz év múlva, amerikai krimisorozat, I/1. rész, Prime, 20 óra (hétfő, október 28.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában