Labdarúgás

2023.06.23. 20:55

Az új idényben is szeretne dominálni hazai pályán a Majosi SE

Egy hónappal az utolsó bajnokit követően megtartotta első edzését a majosi futballistáknak Kardos Ernő.

TEOL

Kardos Ernő keményen megdolgoztatja játékosait a nyáron

Fotó: Makovics Kornél

Az NB III-as bajnokságban benn maradó völgységiekre kemény felkészülés vár, a szakember minden nap vezényel edzést, még szombaton sem lazsálhat senki. Az első tréningen ott volt Preininger Patrik, aki a Bonyhád VLC-től szerződött vissza nevelőegyesületébe, amellyel – amint azt elmondta fő motivációként – az NB III-ban szerepelhet. Az előző idény csapatából hatan távoztak, Hock Attila Robin, Petrovics Tamás, Ledneczki Gergő, Bognár Dávid, Czuczi Péter és Budai Imre is másutt folytatja. 

„A kemény munkában hiszünk, ahogy eddig is, sokat fogunk dolgozni, hogy megálljuk a helyünket a következő idényben is” – húzta alá Kardos Ernő, aki hozzátette, hogy hazai pályán ugyanazt a hatékony és eredményes játékot várja csapatától, mint amivel a mostani szezonban is előrukkoltak. 

A bajnoki átszervezés kapcsán úgy fogalmazott, nem szeretné megítélni, hogy a három vagy a négy csoportos lebonyolítás lesz-e kedvezőbb csapatának, de igazából nem is az ellenfelekkel, hanem saját csapatával akar foglalkozni.

A majosiak július ötödikén hazai pályán az NB II-es Kozármislennyel játsszák az első felkészülési meccsüket, a folytatásban az NB III-as Szekszárdi UFC, az NB II-es Pécsi MFC, valamint a megye egyes Kaposfüred és a Jánoshalma következik. 

A vezetők jelenleg a keret megerősítésén dolgoznak, védőt és középpályást mindenképpen szeretnének igazolni a világoszöldek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!