Gyűjtés

2023.12.06. 13:52

A szekszárdi kutyamenhelynek vitt adományokat a Szekszárdi UFC – képgalériával!

Adományokkal lepte meg a szekszárdi menhely kutyusait a Szekszárdi UFC.

Teol.hu

Plédeket, tápokat, konzerveket vitt a szekszárdi kutyamenhelynek a Szekszárdi UFC. Az adományokat az NB III-as csapat Ferencváros II és Paksi FC II elleni bajnoki meccsei előtt, valamint az NB I-es női csapat győriek elleni bajnoki összecsapása előtt gyűjtötte a vármegyeszékhely klubja. 

Mint arról a szekszárdi egyesület Facebook-oldala beszámolt, a férfi vonalat az utánpótlásedző, Juhász Máté valamint NB III-as gárda két oszlopa, Arena Ármin és Füredi Patrik, a nőit pedig az NB I-es csapat vezetőedzője, Micskó Márk és kapitánya, Kágyi Árvácska Rebeka képviselte. 

„Reméljük, hogy egy kicsit szebbé tudtuk tenni a kutyusok ünnepét. A négylábúaknak mielőbbi gazdihoz jutást, a dolgozóknak pedig kitartást és boldog ünnepeket kívánunk!” – írták a közösségi oldalon.

A Szekszárdi UFC mozgalmas napokat él mostanság, hiszen múlt szombaton tartotta meg Mikulás-napját a városi sportcsarnokban, amelynek részeként a nagyszakállú télapó ajándékcsomagokat osztogatott az óvodásoknak és kisiskolásoknak.   

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában