OTP Bank Liga

2024.05.13. 12:12

Megvan az időpont, ekkor búcsúzik el a Paksi FC a szezontól

Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulójának pontos menetrendjét. Ebből kiderül, hogy a Paksi FC szombaton 17.45 órakor fogadja a már kieső Kisvárdát.

Teol.hu

Tóth Barnáék szombaton a Kisvárda ellen zárják remek szezonjukat

Fotó: Molnár Gyula

A Labdarúgás Versenyszabályzatának (LVSZ) előírásai szerint – a versenysemlegesség megőrzése érdekében – az utolsó fordulóban egy időben kell kezdeni azokat a mérkőzéseket, amelyeknek a kimenetele befolyásolhatja a nemzetközi kupákban való indulás jogát, valamint érinti az érmes helyezésekért versenyben lévő csapatokat.

Mint ismert, a második helyen álló Paksi FC előnye két pont a harmadik Fehérvárral szemben, így ha az atomvárosiak legalább annyi pontot szereznek, mint a Fejér vármegyeiek, megőrzik pozíciójukat és 2011 után ismét ezüstérmet szereznek az NB I-ben (a PFC dobogója már biztos). A fehérváriaknak ugyanakkor még az érmes helyük is veszélyben van, a jelenleg egy ponttal kevesebbet gyűjtő Puskás Akadémia még beelőzheti őket.

OTP Bank Liga, a 33. forduló menetrendje
Május 17., péntek: Mezőkövesd Zsóry–MTK Budapest 20.30 óra
Május 18., szombat: Paksi FC–Kisvárda Master Good 17.45, Fehérvár FC–Diósgyőri VTK 17.45, Puskás Akadémia–DVSC 17.45 óra
Május 19., vasárnap: Kecskeméti TE–ZTE FC 17.15, Ferencváros–Újpest FC 20.15 óra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!