Labdarúgás

2024.06.27. 15:57

Jövő héten lesz teljes a Szekszárdi UFC játékoskerete

Bár a teljes keret még nem állt munkába, a héten az NB III-as szekszárdi futballcsapatnál is megkezdődtek az edzések.

Teol.hu

A szekszárdiak öt edzőmérkőzéssel készülnek az új szezonra

Fotó: Kiss Albert

Mészáros István vezetőedző tájékoztatása szerint jövő hét közepén lesz teljes a keret, az érdemi munka akkor indul.

A Szekszárdi UFC nagy küzdelemben, a 2023/2024-es idény utolsó fordulójában biztosította be NB III-as tagságát, a fehérváriak elleni zárómérkőzés 87. percében Kiszely Dominik szerezte a bennmaradást érő gólt. 

A szekszárdiak öt edzőmérkőzéssel hangolnak majd az új idény küzdelmeire, amelyek július 28-án kezdődnek, s amelyben öt Tolna vármegyei gárda lesz érdekelt. A Dél-Nyugati csoportban az UFC mellett az FC Dunaföldvár, a Paksi FC II, a Majosi SE és az újonc Bonyhád VLC szerepel majd. 

Az első tesztmeccset jövő szombaton 10 órától hazai pályán a Majosi SE ellen játsszák a szekszárdiak. Július 10-én a Bonyhád VLC (18 óra) vendégei lesznek a sárga-feketék, akik július 13-án, szombaton 11 órától a Szegedi VSE-t fogadják. 

Július 17-én a paksiak második csapatához utaznak a Mészáros-fiúk (kezdés: 18 óra), július 20-án pedig a PTE-PEAC vendégeként tartanak főpróbát Arena Árminék – a rajt előtti utolsó összecsapás 11 órakor kezdődik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!