Kosárlabda

2024.06.07. 19:06

Június 30. után nincs otthona a Tarr KSC Szekszárdnak!

Június 30-án lejár a klub csarnokhasználati szerződése, így jelenleg kérdéses, hogy hol játssza majd bajnoki mérkőzéseit a Tarr KSC Szekszárd NB I-es női csapata a következő bajnokságban.

Teol.hu

Szabó Gergő, a Tarr KSC Szekszárd ügyvezető-elnöke

Fotó: KSC Szekszárd

Erről is beszélt Szabó Gergő ügyvezető elnök a wbasket.hu internetes oldalnak adott hosszabb interjúban. 

„Egy színvonalas bajnokságban bronzérmes csapattal egy ennyire méltatlan helyzet nem szabadna, hogy előforduljon” – mondta Szabó Gergő. 
Hozzátette: korábban Pakssal és Bonyháddal is folytattak előrehaladott tárgyalásokat, de reméli, hogy ezek felmelegítésére nem lesz szükség, és a megszokott környezetben tudják kiszolgálni minőségi kosárlabdával a népes szurkolótáborukat. 

„Azt fontosnak tartom leszögezni, hogy bármilyen körülményekkel is kell megküzdenünk, a klubunk vezetése kész alkalmazkodni ezekhez!” – tette hozzá. 

Szabó Gergő arról is beszélt, hogy mindent megtesznek az elérhető legjobb színvonalú játékoskeret összeállítása érdekében, mert szeretné, ha a következő években is büszke lehetne rájuk Szekszárd. 

„Bízom benne, hogy egy-két héten belül akár csapatot is tudunk hirdetni. Nagyjából együtt marad a magyar mag, ami jó kiindulási alapot jelentett az építkezésnél. Egy-két puzzle-darabot kell a helyére tennünk. Folynak a tárgyalások és hamarosan pont kerülhet ezek végére” – mondta Szabó Gergő.

Az edzőcseréről
„Djokics Zseljko nyolc és félévig volt a csapatunk vezetőedzője. Óriási köszönettel tartozunk neki, hiszen magas színvonalú munkát végzett a klubunknál, mely rengeteg emlékezetes sikert alapozott meg az évek alatt. A pótlása nehéz feladatnak tűnhet, de új edzőnk, Magyar Bianka irányításával bízhatunk a hasonlóan sikeres folytatásban” – fogalmazott az ügyvezető-elnök.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában