Kosárlabda

2024.06.30. 11:00

Új szakember figyel Theodoreán Alexandráék erőnlétére

Gyebrovszki Ádám személyében új erőnléti edző érkezett a Tarr KSC Szekszárd NB I-es kosárlabda-csapatához.

Teol.hu

Nemcsak vezetőedzői és másodedző poszton, de a csapat erőnléti részén is változások történtek a Tarr KSC Szekszárdnál. A feladatkört az előző szezonban ellátó Szabó Juditot a következő idényben Gyebrovszki Ádám látja majd el. A fiatal, ambiciózus szakember testnevelő tanárként kezdte pályafutását, de erőnléti edzőként megfordult a Pécsi VSK-nál, 2022 nyara és 2023 októbere között pedig az Atomerőmű SE-nél.

Gyebrovszki Ádám a Szekszárd új erőnléti edzője
Gyebrovszki Ádám a Szekszárd új erőnléti edzője
Forrás: kscszekszard.hu

„A szekszárdi csapat fiatal, lendületes stábja nagyon szimpatikus és inspiráló, így lelkesen, energikusan vágok bele az új kihívásba. Várom a kezdést, a meccsek parázs hangulatát, a találkozást a szurkolókkal” – fogalmazott a klub honlapján a Gyebrovszki Ádám, akinek a szekszárdi klub lesz az első női állomáshelye pályafutásában.

A Tarr KSC májusban jelentette be, hogy a nyolc és fél év után távozó Djokics Zseljkót Magyar Bianka váltja a kispadon, a napokban pedig az is kiderült, hogy a legutóbb az ASE-nél dolgozó Szentendrei Áron lesz a segítője.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!