Felkészülés

2024.07.02. 15:30

Négy edzőmeccsel készül a szezonra a Majos NB III-as csapata

Az NB II-ből kiesett Siófokkal is megmérkőzik a nyári felkészülési időszakban a harmadosztályú Majosi SE.

Berg Sándor

Három idegenbeli mérkőzéssel kezd, a főpróbáját azonban hazai környezetben tartja az NB III-as Majos. A völgységi egylet az előzetes tervek szerint már szerdán pályára lépett volna a Paksi FC második csapata otthonában, ezt azonban törölték a menetrendből, így az első előkészületi meccsüket szombaton 10 órakor a csoport- és vármegyei rivális Szekszárdi UFC vendégeként játsszák.

Varga Balázs négy edzőmeccsel hangol a szezonra a Majos kispadján
Varga Balázs négy edzőmeccsel hangol a szezonra a Majos kispadján
Fotó: Molnár Gyula

Július 10-én, szerdán a Pest vármegyei I. osztályt megnyerő és a harmadik vonalba feljutó Dunaharaszti MTK otthonában lépnek pályára a világoszöldek (18 óra), három nappal később pedig az NB II-ből az utolsó előtti, 17. helyne kiesett Siófokhoz utaznak a majosiak (10 óra). A főpróbát július 21-én, 16 órakor a vármegyei első osztályba kiesett Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. ellen vívják otthon.

A völgységi klub közleményében hozzáteszi, nemcsak a pályán, de a háttérben is komoly munka folyik, a vezetőség számos olyan játékos leigazolásán dolgozik, akik egyértelmű erősítést jelentenek a csapat számára a távozó futballistákat ellensúlyozandó. Az új játékosok bejelentését a napokban kezdi meg az egyesület.

Az biztos, hogy a július 28-én rajtoló bajnokságban új vezetőedző dirigálja majd a Majosi SE-t, a 2023/2024-es szezon közben érkezett Csillag Lászlót ugyanis az FC Dunaföldvárt újoncként az ötödik helyre vezető, onnan azonban az idény végén távozó Varga Balázs váltotta a Dél-Nyugati csoport legutóbbi 10. helyezettjénél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!