Kosárlabda

2024.06.30. 08:30

A Tarr KSC nyári táborában nem csak a kosárlabda volt fókuszban

Nem csak a kosárlabda volt fókuszban a Tarr KSC nyári táborában. Bálint Réka nagyszerű programokat szervezett a gyerekeknek.

Teol.hu

A Tarr KSC nyári táborának résztvevői az edzőkkel

Fotó: KSC Szekszárd

Negyven tíz és tizenkét év közötti (kis)lány vett részt a Tarr KSC Szekszárd hétfőtől péntekig tartó nyári táborában. Ezúttal a szekszárdi Dienes Valéria Általános Iskola volt a helyszín – ahogy Szabó Noémi szakmai és sportigazgató fogalmazott: tökéletes helyszín. 

Jó kis buli volt a Tarr KSC nyári tábora
Jó kis buli volt a Tarr KSC nyári tábora (Fotó: KSC Szekszárd)

A gyerekekkel tíz edző foglalkozott, napi két sportfoglalkozás, egyéni képzés mellett nagyon sok szabadidős program várta a gyerekeket. Bálint Réka tavaly vonult vissza, ma sportmenedzserként dolgozik a vármegyeszékhely kosárklubjánál. Ő volt a tábor szervezője, s mint azt Szabó Noémi kihangsúlyozta, remek tábort szervezett. 

A szekszárdi tűzoltóknak köszönhetően volt a táborban habparty, voltak strandolni, játszottak az Energiaparkban, s kvízjátékban, valamint sor- és váltóversenyben is ügyeskedhettek a fiatalok, akik a klub névadója, a Tarr Kft. jóvoltából sok-sok ajándékkal térhettek haza. A tábor sikerességét sok szponzor segítette – nekik nagyon hálásak, ahogy Gerzsei Péternek, a Szekszárdi Tankerületi Központ igazgatójának is, aki a helyszínt biztosította. 

A tábor egyik legérdekesebb feladata volt, amikor az NB I-es kosárcsapat jövő évi mezét kellett megtervezniük a gyerekeknek – mit mondjunk, nagyszerű pályaműveket adtak be, amelyek elgondolkodtathatják Szabó Gergő ügyvezető elnököt is. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!