Labdarúgás

2024.07.12. 09:44

Dárdai Pál klasszisokat hoz a bátaszéki pályaavatóra

Szombaton felavatják a bátaszéki futballpályát. Dárdai Pál egykori és mai klasszisokkal megerősített csapattal érkezik a gálameccsre.

Teol.hu

Dárdai Pál és gálacsapata bármerre is jár, mindenfelé nagy népszerűségnek örvend

Fotó: Mate Reka

A Hertha BSC korábbi vezetőedzője, Dárdai Pál nevével fémjelzett gálacsapat avatja fel szombat este a bátaszéki futballpályát. A Bátaszék SE All Star és a Dárdai Team – amely nem is olyan régen Bonyhádon járt a BVLC családi napján – mérkőzése 18 órakor kezdődik, előtte a Bátaszék SE és a Tolna VFC U13-as együttese bemutatómeccset játszik (15 óra), de összecsap egymással a vármegyei I. osztályban hatszoros bajnok Bátaszék SE és a Baranya vármegyei II. osztályban szereplő Véménd gárdája is (utóbbi úgy jött képbe, hogy onnan származik Dárdai Pál családja).

Czvitkovics Péter tagja volt a BL-t is megjárt debreceni csapatnak – Dárdai Pál hívására mindig örömmel mond igen
Czvitkovics Péter tagja volt a BL-t is megjárt debreceni csapatnak – Dárdai Pál hívására mindig örömmel mond igent (Fotó: Mate Reka)

Dárdai Pál jó kis gárdával érkezik szombaton

Jó nevekből nem lesz hiány, ami biztos: Czvitkovics Péter, Juhász Roland, Németh Krisztián, Lisztes Krisztián, Márton Gábor és a „főhős”, Dárdai Pál is pályára lép. Bakalár László meccsszervező, Dárdai Pál jóbarátja azt mondta, természetesen a tolnai spílerek, Gyánó Szabolcs, Hosnyánszki Zsolt, Buzás Attila vagy Fehér Attila is ott lesznek, s politikailag is jól fekszik majd a csapat, a kaput ugyanis Bánki Erik, országgyűlési képviselő védi. 

A Vicze János Városi Sportpálya az elmúlt több mint egy évben teljesen megújult, s bár a BSE az előző idény utolsó meccsét a Nagymányok ellen már otthon játszotta, hivatalosan ez lesz a vadonatúj sporttelep avatója. A Bátaszék SE „hontalan” volt az elmúlt másfél évben, először Mórágyon játszott, aztán Őcsényben talált otthonra – a bajnokságban pedig csak az ötödik helyet szerezte meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!