Gálamérkőzés

2024.07.26. 20:38

Dárdai Team: több, mint kétszáz válogatottság rúgta a labdát Sióagárdon

A Sióagárd Öregfiúk ellen lépett pályára a korábbi magyar válogatott szövetségi kapitány gálacsapata. A Dárdai Team 8–2-es győzelmet és nagy sikert aratott a sporttelepen.

Berg Sándor

A korábbi 95-szörös válogatott Juhász Roland, a nemzeti csapatban 49-szer pályára lépő Lisztes Krisztián és a címeres mezben negyvenhárom mérkőzést játszó Nikolics Nemanja is erősítette a korábbi magyar válogatott szövetségi kapitány, egykori Hertha BSE játékos és vezetőedző Dárdai Pál együttesét. A Dárdai Team tagja volt – a teljesség igénye nélkül – Hosnyánszki Zsolt, Palásti Lajos és Rikkers Péter is.

A Dárdai Pál vezette Dárdai Team nyolc gólig jutott Sióagárdon
A Dárdai Pál vezette Dárdai Team nyolc gólig jutott Sióagárdon
Fotó: Mártonfai Dénes

A Sióagárd Öregfiúk a kétszer harminc perces mérkőzés első játékrészében jól tartotta magát, látszott, hogy a mai napig heti kétszer összejárnak edzeni, de a Dárdai Team 3–2-es félidei vezetése után kijött a rutin a felek között. A profi pályafutásától tavaly nyáron – éppen a Paksi FC Konferencialiga-ellenfelétől, a ciprusi AEK Larnacából – visszavonult Nikolicson látszott, hogy még mindig bombaformában van, a 36 éves csatár ötször vette be a sióagárdi kaput, de ahogy mozgott, a 48 esztendős Lisztes Krisztián is beférne még egy alacsonyabb osztályú csapat kezdőjébe.

A 8–2-es vendégsikerrel végződött gálamérkőzésről részletesebben később olvashatnak portálunkon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!