Labdarúgás

2024.07.22. 08:05

Indul a jegyértékesítés a Paks Konferencia-mérkőzésére

Július 22-én, hétfőtől lehet megváltani a belépőket a Paksi FC–AEK Larnaca Konferencia-mérkőzésre. A párharc első találkozóját csütörtökön rendezik a Fehérvári úti stadionban.

Berg Sándor

Két úton is lehet belépőt vásárolni a Paks soron következő nemzetközi kupatalálkozójára: az online jegyértékesítés 10 órakor indul, a Fehérvári úti pénztár pedig 13 órakor nyit ki a mai napon. A helyszínen kedden 8 és 12, szerdán 13 és 17 óra között lehet megváltani a tiketteket, a mérkőzés napján 8 órakor nyit a stadion pénztára.

Ma indul a jegyértékesítés a Paks–Larnaca találkozóra
Ma indul a jegyértékesítés a Paks–Larnaca találkozóra
Fotó: Makovics  Kornél

A klub ezúttal is felhívja a szurkolót figyelmét, hogy a jegyvásárláshoz kötelező a személyes adatok (név, születési hely, születési idő) megadása. A Paksi FC–AEK Larnaca Konferencialiga-találkozó július 25-én, csütörtökön 20 órakor kezdődik, a kapuk 17 órakor nyitnak.

Bognár György együttese két nemzetközi kupamérkőzésen már túl van a 2024/2025-ös idényben, az Európa-liga első fordulójában hazai pályán 4–0-s vereséget szenvedett a Román Kupa-győztes Corvinultól, az idegenbeli visszavágón viszont 2–0-ra győztek az atomvárosiak, ez azonban kevés volt a továbbjutáshoz. A Gyurcsó Ádámot foglalkoztató ciprusi ezüstérmes Larnacának a csütörtöki lesz az első tétmeccse az új szezonban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!