Tenisz

2024.07.05. 10:30

A Géringer-Strelenczky nyerte a páros teniszversenyt Tolnán

A hétvégén zajlott a tolnai Vitál Sport és Szabadidő Egyesület tenisz szakosztályának idei első, Tolnán rendezett versenye.

Steinbach Zsolt

A dobogós párosok: Steinbach-Stumpf (balról), Géringer-Strelenczky és Veress-Pörzse

Forrás: Beküldött fotó

A teniszversenyre tizenkét páros nevezett, a végső győzelmet a Géringer János–Strelenczky Richárd páros szerezte meg, a Steinbach Máté–Stumpf Bence és a harmadik helyezett Veress János–Pörzse Balázs kettős előtt. A torna résztvevőit a hagyományoknak megfelelően baráti beszélgetéssel egybekötött estebédre látták vendégül.

A teniszverseny dobogós párosai: Steinbach-Stumpf (balról), Géringer-Strelenczky és Veress-Pörzse
A dobogós párosok: Steinbach-Stumpf (balról), Géringer-Strelenczky és Veress-Pörzse
Forrás: Beküldött fotó

A győztes párosból Strelenczky Richárdnak nem ez volt az első sikere idén, ugyanis Bíró Ferenccel az oldalán megnyerte januárban a Bolond Kupát. A szekszárdi Hahn Teniszcentrumban hagyományos évindító tornán mostani társának, Géringer Jánosnak be kellett érnie az 5-10. helyezéssel.

A páros torna névadója Schalli Ádám, a tenisz szakosztály vezetője volt – tudtuk meg Hámori Róbert szervezőtől, aki arról is tájékoztatott, hogy már szervezés alatt áll egy olyan különleges rendezvény, ahol Tolna valamennyi sportegyesülete tart majd bemutatókat. A sportkavalkádot kora ősszel tervezik lebonyolítani.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!