Bajnokok testközelből

2024.08.19. 15:55

Az olimpiai bajnok Márton Viviana lepte meg az edzőtáborozó aliscásokat

Az olimpiai aranyérmes Márton Vivianától és világbajnok testvérétől, Luanától kérdezhettek az UTE edzőtáborában az Alisca Taekwondo Klub fiataljai.

Berg Sándor

Az Újpest velencei edzőtáborában jártak múlt héten az Alisca Taekwondo Klub növendékei, ahol a legnagyobb meglepetésükre a Párizsban olimpiai bajnoki címet szerző Márton Viviana és világbajnok ikertestvére, Luana is tiszteletét tette.

Márton Viviana és Luana a szekszárdi taekwondósokkkal
Márton Viviana és Luana a szekszárdi taekwondósokkkal
Forrás: Alisca Taekwondo Klub

„Néhány éve már egy-egy napra el szoktuk látogatni az UTE edzőtáborába, ahol a remek hangulat és vendéglátás mellett hasznos edzéseken veszünk részt. Ezúttal viszont a legnagyobb megdöbbenésünkre nem csak mi voltunk a vendégek” – mesélte lapunknak Rácz Petra, az Alisca Taekwondo Klub vezetőedzője.

Márton Luana 2023-ban, első felnőtt világbajnokságán rögtön aranyérmet szerzett, Viviana pedig az idei olimpián nem talált legyőzőre. A Tenerifén született, de magyarul tökéletesen beszélő 18 éves ikerpár az edzőtáborban is állta a kihívásokat, sorban adták az aláírásokat, készültek az ilyenkor elengedhetetlen közös képek, és a kicsik kérdéseire is válaszoltak.

Nagy Benjamin, a szekszárdi klub 8 éves versenyzője is tett fel kérdést az olimpiai bajnoknak, a válasza pedig egyben hasznos tanácsként is szolgálhat a fiataloknak. A nap felejthetetlen élményt és kellő motivációt nyújtott a szekszárdi tehetségeknek az előttük álló kihívásokra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!