Labdarúgás

2 órája

„Dél-Koreában sem volt tényező” – Ádám Martint osztják a görög újságok

Nem megy Ádám Martinnak a görög Aszterasz Tripolisznál – a volt paksi csatárnak öt meccsen se gólja, se asszisztja nincs.

Teol.hu

Ádám Martin egyelőre nem találja a helyét a görög ligában

Fotó: Koncz Márton

Megtalálták a görög újságírók Ádám Martint, aki nyáron szerződött a dél-koreai Ulszan Hyundaitól az Aszterasz Tripoliszhoz. A magyar válogatott csatrának egyelőre úgy tűnik, nem jött be a váltás, hiába kap rendszeresen lehetőséget, nem tud élni vele. 

Ádám Martinra a válogatottban is számít Marco Rossi szövetségi kapitány
Ádám Martinra a válogatottban is számít Marco Rossi szövetségi kapitány
Fotó: Szabó Miklós

„Senki sem értette, hogy miért volt ekkora felhajtás Ádám átigazolása kapcsán. Jött egy játékos - aki még Dél-Koreában sem volt tényező -, és úgy nézett ki , hogy ő lesz az abszolút bomba. Mindezt úgy, hogy még Magyarországon sem törte meg igazán a csendet a 2021/2022-es szezon kivételével. Ez volt az egyetlen olyan idénye is, amely során kétszámjegyű gólt szerzett” – idézte egy görög lap cikkét a Csakfoci.hu oldal.

Öt meccs után elég szemléletes a kép: Ádám még mindig nem találja a helyét, és a legtöbb meccsen láthatatlan. Egyelőre sem gólja, sem asszisztja nincs, miközben a mutatott játéka sincs rendben. Az Aszterasz Tripolisz a legjobban fizetett játékosává tette őt: közel 300 ezer eurós szerződést adott neki, ő pedig a legkevésbé sem szolgálta meg egyelőre ezt az összeget. Sőt, a legrosszabb, hogy Ádám a futballstílusával jelentősen akadályozza csapata játékát

A lap kiemeli, hogy az Aszterasz máris kinézett egy új csatárt, a a jelenleg klub nélküli lengyel támadót, Jaroslaw Niezgodát igazolnák le. 

Ha a számoknál maradunk, nem mondhatjuk, hogy Ádám Martin nem volt tényező Dél-Koreában, hiszen 67 meccsen 24 gólt szerzett, ami azért nem számít olyan rossz mutatónak. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!