Vármegyei I. osztályú foci

2 órája

Először kapott gólt a szezonban, de Bátaszéken is győzött a Bölcskei SE

Megkapta szezonbeli első gólját, de szezonbeli negyedik bajnokiját is megnyerte a Bölcskei SE, amely Bátaszéken győzött.

Teol.hu

Háromszázhuszonnégy perc után gólt kapott a Bölcskei SE, de ezt aligha bánják Nagy Lajos tanítványai, akik rangadót nyertek a Bátaszék SE otthonában. A vendégek Fenyősi Gergely és Blatt Pál találatával tíz perc alatt megnyugtató előnyre tettek szert, a hazaiaknak a fordulást követően csak szépíteniük sikerült, az egyenlítés – bár megvolt rá az esélyük – nem jött össze. Buzás Attila csapata egyelőre nem találja a jó formáját, ez a második rangadója, amit elveszített, ráadásul a második, amit saját pályáján, ahol korábban a Dombóvár FC nyert 3–1-re.

Tolna Vármegyei I. osztály, a 6. fordulóban
Bátaszék SE–Bölcskei SE 1–2 (0–2)
Bátaszék, v.: Berengyán (Prantner M., Czagány Z.)
Bátaszék: Vecsei R. – Tóth B. (Balogh B., 82.), Calka N., Héhn F., Sümegi – Heberling, Karaszi (Lizák P., a szünetben), ifj. Buzás A., Szabadi (Pozsár D., a szünetben) – Deli D., Tóth T. Edző: Buzás Attila. Bölcske: Varga M. – Heisler, Rácz Zs., Fenyősi, Hanol – Bognár B. (Laták, 89.), Kovács E., Blatt (Perger, 64.), Szili I. (Benke, 64.) – Rodenbücher T. (Horváth K., 82.), Farsang P. Edző: Nagy Lajos.
Gólszerző: Calka N. (54.), illetve Fenyősi (16.), Blatt (25.). 

A Tevel Medosz SE–Holler UNFC és a Kakasd SE–Bonyhád-Börzsöny SE mérkőzéseket vasárnap 16 órakor rendezik. A Dombóvár FC a hétvégi fordulóban szabadnapos lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában