Vármegyei I. osztályú foci

2 órája

Kapott gól nélkül megy a bátaszéki rangadóra a százszázalékos Bölcskei SE

Vérbeli rangadóval folytatódik a Tolna Vármegyei I. osztályú focibajnokság. Szombaton a Bátaszék SE a Bölcskei SE-t fogadja.

Teol.hu

A bátaszékiek Deli Dániel gólerősségében bízhatnak a szombati rangadó előtt

Fotó: Denes Martonfai

Két százszázalékos csapat van még a mezőnyben, az egyik a mostani körben szabadnapos Dombóvár FC, a másik pedig a Bölcskei SE, amely ráadásul három bajokiját úgy nyerte meg, hogy azokon még gólt sem kapott. Egy hete ellenben elmaradt a Kakasd SE elleni mecccse, mert mint arról beszámoltunk, az ifjúsági találkozón egy nagymama rosszul lett és meghalt. 

Azóta kiderült, hogy jövő héten szerdán, vagyis október másodikán, délután fél ötkor kerül sor a mérkőzés pótlására. Az ifjúsági csapatok esetében pedig a mérkőzés lefújásakor érvényes állás vált hivatalossá, vagyis a bölcskeiek 2–0-ra legyőzték a kakasdiakat – tudtuk meg Krausz Mártontól, az MLSZ Tolna vármegyei sportigazgatójától.

Ami pedig a mostani rangadót illeti, a bátaszékieknek nagyon kellene villantaniuk egyet, mert idén eddig két komolyabb meccset vívtak, de sem a Kakasdot (0–0), sem a Dombóvárt (1–3) nem tudták legyőzni saját pályájukon. Pedig Buzás Attila csapata nem áll rosszul, nyáron a Bonyhád VLC-től leigazolták Deli Dánielt, Lizák Pétert és Calka Norbertet is, ám a várt sikerek eddig nem jöttek.

Buzás Attila, a bátaszékiek edzője is több pontot remélt, ugyanakkor nem aggódik, azt mondta, teszik a dolgukat, elvégzik a munkát, amit terveznek, s előbb-utóbb az eredmények is jönnek majd.

A bölcskeieknél eddig bejött a fiatalítás, a nyáron négy olyan játékost igazoltak, akiktől Nagy Lajos azt remélte, hogy lendületet, új energiákat hoznak a csapatba, s Heisler Bálint, Perger Zsolt, Binder Zsombor és Bognár Botond eddig meg is felelt a szakmai elvárásoknak. 

A két csapat az előző szezonban háromszor találkozott: a Bölcske egyszer 2–1-re, egyszer 3–1-re nyert otthon, a bátaszéki meccs pedig 3–3 lett. 

Tolna Vármegyei I. osztály, a 6. fordulóban. 
Szeptember 28., szombat: Bátaszék SE–Bölcskei SE 16 óra. Szeptember 29., vasárnap: Tevel Medosz SE–Holler UNFC 16 óra, Kakasd SE–Bonyhád-Börzsöny SE 16 óra. A Dombóvár FC szabadnapos lesz. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában