Női labdarúgás

2024.09.07. 17:19

Közel volt a történelmi pontszerzéshez a kupagyőztes Győr otthonában a Szekszárd

A hajrában született góllal 2–1-re maradt alul az ETO FC Győr vendégeként a Szekszárdi WFC a női NB I-es focibajnokság 3. fordulójában.

Teol.hu

Az első félidő nagy csatát igen, gólt viszont nem hozott az ETO Parkban, a második elején aztán előnybe kerültek a hazaiak a válogatott kerettag Savanya Csilla találatával. Erre gyorsan jött a válasz Vári Viktória révén, ami egyben a Szekszárd első gólja is volt a zöld-fehérek ellen. Egy darabig úgy tűnt, hogy a történelmi pontszerzés is meglesz a WFC-től, ám a hajrában a Magyar Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes Rába-partiak otthon tartották a három pontot.

Nagy csatában kapott ki a Szekszárd a győriek vendégeként
Nagy csatában kapott ki a Szekszárd a győriek vendégeként
Forrás: Szekszárdi WFC Facebook-oldala

Micskó Márk együttese ismét nagyot lépett előre, hiszen az első NB I-es idényében 8–0-ra és 3–0-ra, az előző idényben pedig otthon 5–0-ra, idegenben 6–0-ra kapott ki az alföldi gárdától.

Simple Női Liga NB I, 3. forduló
ETO FC Győr–Szekszárdi WFC 2–1 (0–0)
Győr, v.: Bognár R. (Szabados D., Dévai)
ETO: Krizanová – Frajtovic, White, Savanya (Jánosi, 84.), Kocsán, Kern F. (Horváthová, 67.), Abambila, Öreg, Nagy F., Sali (Süle, 67.), Kovács L. Vezetőedző: Dörnyei Balázs
Szekszárd: Török N. – Jáhn, Kovács Zs., Schell, Nagy-Cseke V. (Prigli, 37.) Vári (Zahár, 84.), Kágyi K. (Garabecz, 77.), Taylor, Acsádi P., Sztevanovics, Bartalis. Vezetőedző: Micskó Márk
Gólszerző: Savanya (55.), Kocsán (80.), illetve Acsádi P. (64.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!