Átigazolás

2024.09.03. 11:42

Varga Rolanddal erősítette meg keretét a Paksi FC

A 24-szeres válogatott támadó legutóbb a román Sepsi OSK-t erősítette, ahonnan júliusban távozott. Varga Roland a Paksi FC negyedik nyári igazolása.

Teol.hu

Varga Roland 2008-ban Olaszországba igazolt, ahol megfordult a Brescia és a Foggia csapatában, de légióskodott az emírségbeli Ittihad Kalbánál, a lengyel Niecieczánél és legutóbbi két szezont a román Sepsiben. A 247 NB I-es mérkőzését az Újpest, a Győr, a Ferencváros és az MTK mezében játszotta, a fővárosi zöld-fehérekkel három-három Magyar Kupát és bajnokságot, az ETO-val egy bajnoki aranyat nyert. A sepsiszentgyörgyiekkel egy-egy alkalommal Román Kupát és Szuperkupát emelhetett a magasba.

Varga Roland a Paksi FC-nél folytatja
Varga Roland a Paksi FC-nél folytatja
Forrás: paksifc.hu

„Nagyon örülök, hogy Paksra szerződhettem, nagyon motivált vagyok. Tudom, hogy egy igazán jó csapatba érkeztem, ahol szeretnék élni a kapott lehetőséggel. Úgy látom, itt minden szinten minden sikerre megvan a lehetőség” – így a kontraktus aláírását követően a Paks honlapján az új szerzemény.

Varga Roland a negyedik nyári igazolása az atomvárosiaknak, korábban Ötvös Bence (Kisvárda), Zimonyi Dávid (Vasas) és Kovácsik Ádám (legutóbb Mezőkövesd) érkezését jelentette be a klub. A paksiak a válogatott szünet után, szeptember 15-én Mezőörsön kezdik – címvédőként – a Mol Magyar Kupát, egy hétre rá pedig Varga korábbi együtteséhez, az ETO Győrhöz látogatnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!