Átigazolás

3 órája

A görög alsóbb osztályban kötött ki a Paksi FC korábbi közönségkedvence

Hivatalos oldalain jelentette be a görög negyedosztályban szereplő Episzkopi FC, hogy leszerződtette Bajner Bálintot. A 33 éves támadó a 2015/2016-os idényben a Paksi FC-t is erősítette.

Berg Sándor

Megjárta Angliát és Németországot, szerepelt a West Ham és a Dortmund csapatában, de román és olasz együttesekben is megfordult Bajner Bálint, aki ezentúl a görög negyedosztályban érdekelt Episzkopi FC-t erősíti majd. A 33 éves támadó keveset játszott idehaza, még ennél is kevesebb, szám szerint 34 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, ennek közel felét a Paksi FC mezében játszott.

Bajner Bálint (44) tizennégy mérkőzésen egy gólt szerzett a Paks mezében
Bajner Bálint (44) tizennégy mérkőzésen egy gólt szerzett a Paks mezében
Fotó: Földi Imre (archív)

Bajner Bálint igazi közönségkedvencként érkezett az atomvárosba, köszönhetően korábbi nyilatkozatainak, amit később felkapott a média. Arról, amikor 2014 augusztusában, az Ipswich Town játékosaként a 44. percben lecserélte őt edzője a Fulham ellen, Nemzeti Sportnak úgy fogalmazott, hogy

abban maradtunk, ha elfáradok, szólok, és lecserél. Hogy miért nem vártunk a szünetig? Mert azt akarta, hogy megtapsoljanak, amikor lemegyek a pályáról. Így is lett! Gesztus volt a részéről, mert ha a félidőben az öltözőben maradok, elmarad a taps.

Paksra 2015 októberében, szabadon igazolhatóként érkezett Bajner Bálint, aki „stílszerűen” a 44-es mezben összesen tizennégy mérkőzésen jutott szóhoz. Tizenegyszer be-, háromszor lecserélte Csertői Aurél, a 368 perc alatt egy gólt jegyzett, mielőtt családi okokra hivatkozva 2016 áprilisában távozott a Fehérvári útról.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában