Megye III-as foci - előzetes

2 órája

Böde Dániel nélkül játssza csapata a hétvégi rangadóját

A legutóbbi négy idény ezüstérmese a címvédőt fogadja a Tolna vármegyei III. osztály Kelet csoportjának hétvégi fordulójában. Böde Dániel csapata, a Madocsa SE Szedresbe látogat vasárnap.

Berg Sándor

Jól kezdték a szezont a szedresiek, akik az első négy fordulóban tíz pontot szereztek úgy, hogy még gólt sem kaptak, de az eddigi hat találkozón is mindössze kettőt. Az elsőt az újonc Decs ellen megnyert 12–1 alkalmával, a másodikat pedig múlt hét végén a sióagárdi idegenbeli győztes rangadón (2–1). Hazai pályán kivételesen jól megy Rikkers Péteréknek, akik a legutóbbi tizenegy otthoni meccsüket megnyerték, méghozzá 77–9-es gólaránnyal. 

Böde Dániel nem lehet ott a Madocsával a Szedres elleni derbin
Böde Dániel nem lehet ott a Madocsával a Szedres elleni derbin
Fotó: Török Attila

Utoljára tavaly októberben az a Madocsa tudott ponttal (egyből hárommal) távozni Szedresről, amely vasárnap újra a településre látogat. A címvédő lépéshátrányban van, hiszen a sióagárdiak és a németkériek ellen is pontot veszített már (mindkettőnek 2–2 lett a vége), így fontos lenne számára a győzelem. 

Nem lesz ott a kispadon a csapat trénere, Böde Dániel, aki ugyancsak vasárnap a Paksi FC-vel a kecskemétieket fogadja az NB I-ben. Ott lesz viszont bátyja, Böde István, aki hét meccsen kilenc gólnál jár. Ennél többet csak a szedresi Bősze Csaba és a németkéri Csonka János lőtt, tízet-tízet.

Kelet, a 9. fordulóban
Október 26., szombat: Nagydorog KSE–Sióagárdi SE 14.30, Németkéri SE–Gyönki SE 14.30, Tolna VFC-Bogyiszló–Györköny SE 14.30, Kajdacsi SE–Dunaszentgyörgyi SE 14.30 óra
Október 27., vasárnap: Szedresi SE–Madocsa SE 14.30, Gyapa Derbi SE–Decs LSE (Dunakömlődön játsszák) 14.30 óra

Nyugaton a majosiak második csapata a negyvennégy nyeretlen bajnokinál tartó Dalmandot fogadja, az egyedüliként veretlen Zomba pedig Tolnanémedibe látogat. A forduló rangadóját Magyarkeszin játsszák vasárnap, ahova a gyenge idénykezdés után feljavuló, a legutóbbi öt meccsén tizenhárom pontot szerző, 325 perce gólt sem kapó Iregszemcse látogat. Az új listavezető titulusra hajt a Pálfa is, amely a zsinórban öt vereségnél járó csikóstőttősieket fogadja. 

Nyugat, a 9. fordulóban
Október 26., szombat: Tolnanémedi KSC–KSE Zomba 14.30, Majosi SE II–Dalmandi SK (Bonyhádon játsszák) 17 óra
Október 27., vasárnap: Magyarkeszi KSE–Iregszemcsei SE, Pál­fai SE–Kaposszekcső-Csikóstőttősi KSE, Nak SE–Tamási 2009 FC II 14.30 óra

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában