Vármegyei II. osztályú foci

2 órája

Bodó József csapata a nagy rivális ellen is megőrizné hazai veretlenségét

Völgységi rangadóval folytatódnak a vármegyei II. osztályú focibajnokság küzdelmei: a Nagymányoki SE az éllovas Aparhanti SE-t fogadja. Bodó József csapata még veretlen otthon.

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornel

Pikáns kis meccs várható szombat délután a Wéber Ferenc Stadionban. A házigazda Nagymányoki SE és a vendég Aparhanti SE találkozójának a három ponton felül is nagyobb a tétje, ezt a csatát várják a legjobban a két gárda drukkerei. A Bodó József dirigálta mányokiak egyelőre veretlenek saját pályájukon, ahol a Kisdorogot 3–0-ra, a Gerjent 8–2-re verték, az ASE Pakssal pedig úgy végeztek 3–3-ra, hogy 2–0-ra és 3–1-re is vezettek, de a vendégek a 90. percben elcsíptek egy pontot. A játékos-edző azt mondja, mindenképpen folytatni akarják remek sorozatukat. 

A Bodó József (balról) vezette nagymányokiak szeretnék megnyerni az apariak elleni presztízsmeccset
A Bodó József (balról) vezette nagymányokiak szeretnék megnyerni az apariak elleni presztízsmeccset
Fotó: Makovics Kornel

Bodó József bánja a paksiak ellen elpuskázott sok helyzetet

– Jól teljesítenek az apariak, de nekünk nem is lehet más a célunk, mint a három bajnoki pont megszerzése. Eddig még veretlenek vagyunk itthon, sőt csak magunknak köszönhetjük, hogy három meccsből nem három győzelem a mérlegünk, a paksiak ellen annyi helyzetet puskáztunk el, hogy az két bajnoki megnyerésére is elég kellett volna legyen. Vannak céljaink, amiket szeretnénk elérni, s ehhez kell az újabb győzelem, amivel tovább lépegethetnénk felfelé a bajnoki tabellán – mondta Bodó József, a mányokiak játékos-edzője, aki nyáron tért vissza a klub kispadjára, s eddig négy góllal segítette csapatát a mostani szezonban. 

Az apariaknak ellenben nem megy jól vendégként, Gerjenben 4–2-re, a Dombóvári LK pályáján pedig 3–0-ra maradtak alul – Minker Endre alakulata a nagymányokiakkal ellentétben megszakítani szeretné szériáját.

Vármegyei II. osztály, a 9. fordulóban. 
Október 19., szombat: Nagymányoki SE–Aparhanti SE 14.30. Október 20., vasárnap: Tengelici SE–Mórágyi SE 14.30, Kisdorogi FC–Dombóvári LK 14.30, Faddi SE–Gerjeni SE 14.30. Az ASE Paks együttese szabadnapos lesz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában